آیفون یا اندروید؛ کدام گوشی‌ها بیشتر دچار خرابی می‌شوند؟

معمولا تصور عموم افراد بر این است که آیفون ها از گوشی های اندرویدی بیشتر قابل اعتماد و دارای کیفیت بالاتری نیز می باشند.موسسه معتبر آماری Blanco Technology Group بررسی های وسیعی در این زمینه کرده و نتایجی کاملاً مخالف با عقاید قبلی ما را نشان می‌دهد. همراه ما باشید تا نتایج اعلام شده توسط این موسسه را بررسی کنیم.

در یک بازه زمانی یک ساله از سه ماه آخر سال ۲۰۱۵ تا سه ماهه آخر سال ۲۰۱۶،دستگاه هایی که مشکلات آنها قابل حل نبوده و موسسه بلانکو اسم معیار آنها را “نرخ خرابی” نامیده است به شرح زیر بوده است:

● میزان کرش های برنامه های اندروید به مراتب کمتر از کرش های برنامه در سیستم عامل iOS بوده است.

● میزان نرخ خرابی دستگاه های iOS از ۲۵ درصد در سه ماهه اول ۲۰۱۶ به آمار باورنکردنی ۶۲ درصد طی سه ماهه سوم و چهارم ۲۰۱۶ رسیده است و در این مدت میزان خرابی دستگاه های اندروید ۴۷ درصد بوده است.

● با وجود اینکه بازار گوشی های اندرویدی به سبب عملکرد فاجعه بار سامسونگ با گوشی گلکسی نوت ۷ آمار بسیار بدی را به خود دیده است، طی سه ماهه ابتدایی تا سه ماهه چهارم سال ۲۰۱۶، میزان خرابی ها در کل پلتفرم اندروید از ۴۳ درصد به ۱۶ درصد رسیده است.

● گوشی آیفون ۶ بدترین عملکرد را در بین دستگاه های آیفون طی سال گذشته میلادی داشته است.

● مشکلات عمده صاحبان گوشی های آیفون، کرش های نرم افزاری، داغ شدن بیش از حد بدنه دستگاه و خرابی های هدفون بوده است که در دنیای اندروید این مشکلات به عقب ماندگی ها و مشکلات دوربین، شارژ دستگاه و اتصالات پورت USB دستگاه مربوط می‌شده است.

● میزان خطاها و کرش هایی هم که نرم افزار Google Play Services طی این مدت بروز می‌داده است از ۱۲ درصد در سه ماهه دوم سال ۲۰۱۶ به ۵ درصد در پایان سال رسیده است.

سامسونگ بدترین عملکرد را بین کل گوشی ها در دنیای اندروید دارد. البته بخش اعظمی از این مشکلات و آمارهای بد به دلیل گوشی گلکسی نوت ۷ است که بدنامی بزرگی را به این سری سامسونگ آورد. البته گوشی پرطرفدار دیگر سامسونگ یعنی Galaxy S7 Edge نیز طی این مدت میزان خرابی های زیادی را شاهد بوده است که بیشتر شکایات کاربران آن مربوط به اسکنر اثر انگشت این گوشی، ریستارت شدن و هنگ کردن ناگهانی و یا قطع صدای پیغام ها و نوتیفیکیشن ناگهانی دستگاه بوده است که البته موارد بسیاری نیز از افزایش دمای بدنه گوشی نیز در مورد آن گزارش شده اند.

اما بزرگترین مشکلات صاحبان آیفون ها نیز مربوط به کرش های نرم افزاری، نرم افزار اینستاگرام، فیسبوک و اسنپ چت بوده است و این در حالی است که اندرویدی ها مشکلات به مراتب کمتری را در کرش های نرم افزاری داشته است و جالب تر اینجاست که نوع کرش ها نیز در دنیای اندروید متفاوت و بیشتر مربوط به سرویس IMS (مخصوص تماس با Wi-Fi)، بخش مخاطبین و البته Google Play Services بوده است.

البته نکته ای که باید در مورد برنامه های iOS به آنها اشاره کنیم این است که بیشتر خطاها و کرش های نرم افزاری در نرم افزارهای ثالث و توسعه داده شده توسط شرکت های غیر از خود اپل بوده است و این در حالی است که کرش های موجود در دنیای اندروید مربوط به پردازش ها و برنامه های اصلی خود سیستم عامل است. این مورد واقعاً عجیب و جالب است که iOS با نرم افزارهای دیگران چندان نمی‌سازد و گوگل در اندروید با نرم افزارهای خودش مشکل دارد!

بیتا فاطمی پور

نظرات

مطالب مرتبط

اپل گوشی‌ جدید آیفون خود را رونمایی کرد – آیفون ۱۱

شرکت اپل به تاریخ ۱۰ سپتامبر سال جاری مشخصات سه مدل گوشی‌های تازه عرضه شده …

Discover more from سیاح‌آنلاین

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading